Logo-front

Nepremičnine Management System

IWBFrontDesk ponuja vse funkcije, ki jih potrebujete iz sistema za upravljanje premoženja (PMS). Primerno za hotele, Hiše, Nočitev z zajtrkom, in še več.

Sistemi za upravljanje z nepremičninami - več o tem

Začnite danes

Prijavite se v nekaj minutah. Pojdi do 3 mesece brezplačno, če se prijavite za eno leto. Začnite upravljanje pridržkov v nekaj minutah. Upravljanje svojo recepcijo še nikoli ni bilo lažje.

Registracija za Front Desk IWB

Prihranite denar

V nekaj minutah, si lahko prihranite od 40% do 85% vašega sistema za upravljanje premoženja. Začnite povečuje svoj dobiček danes.

Hotel sistem upravljanja, hostel sistem vodenja, cenovna

Integrirana z IWB

Instant World Booking (ILB) je dokončen vir za Rezervacijske Motorji (za hotel, B & B, gostišče in spletne strani), kanal za upravljanje in plačilnih sistemov za nastanitev.

Instant World Booking hotelov Motorji, plačilne sisteme, recepcija programsko opremo, kanal za upravljanje

Integracija z vašo spletno stran

Vprašajte naše nizke cene garancije za vašo spletno stran iskalnika Booking. IWBFrontDesk ponuja popolno integracijo s priljubljenimi Motorji rezervaciji Instant World Booking.

Rezervacije Motorji povezati z IWBFrontDesk

Predstavljamo IWBFrontDesk 2,0

Potrebujete poln-izrazit sistem za upravljanje z nepremičninami za svoj hotel, nočitev z zajtrkom ali hostel?


Želite prihraniti denar?
IWBFrontDesk je bila v celoti prenovljena od tal navzgor. Prisluhniti potrebam naših strank po vsem svetu, naše naslednje generacije za upravljanje premoženja sistem (PMS) ponuja vsa orodja, ki jih potrebujete za vaš recepciji v 21. stoletju.

IWBFrontDesk zdaj želenih funkcij, orodja, ki jih potrebujete, plus čisto in preprost vmesnik, ki je intuitiven za uporabo. Ugotovili boste, da lahko raziskujejo in se učijo vse funkcije, ki jih želite v zelo kratkem času. In naše polne podpore strankam je na voljo za vse vaše potrebe storitve.

Prihranek 40% do 85%

IWBFrontDesk je bistveno cenejši od mnogih priljubljenih sistemov upravljanja lastnine (recepcijo programska oprema). Primerjaj danes.


Na Instant World Booking, eden od naših osnovnih načel je, da tehnologija ne samo da bo vaše življenje lažje in bolj učinkovito, bi prav tako zmanjšali stroške. IWBFrontDesk zagotovo dosega teh ciljev.

Cene številnih konkurenčnih sistemov se hitro povečuje, včasih v višini 10% ali več na leto. Instant World Booking ima tradicijo ohranjanje stabilnosti cen, in precej nižje od večine konkurentov.

Primerjaj cene z drugimi priljubljenih sistemov za upravljanje nepremičnin.

IWBFrontDesk je bila v celoti prenovljena od tal navzgor. Prisluhniti potrebam naših strank po vsem svetu, naše naslednje generacije za upravljanje premoženja sistem (PMS) ponuja vsa orodja, ki jih potrebujete za vaš recepciji v 21. stoletju. IWBFrontDesk zdaj želenih funkcij, orodja, ki jih potrebujete, plus čisto in preprost vmesnik, ki je intuitiven za uporabo. Ugotovili boste, da lahko raziskujejo in se učijo vse funkcije, ki jih želite v zelo kratkem času. In naše polne podpore strankam je na voljo za vse vaše potrebe storitve.
 
 
Razpoložljivost Koledar upravljanje
Ocene upravljanje
Rezervacija upravljanje
Privlačen, Urejen in brez truda vmesnik
Računovodstvo in poročanje
Izjave plačevanja
Celotna Online Solution (brez varnostne kopije)
Polna podpora strankam
Popolna integracija z Instant World Booking
Popolna integracija z IWB Channel ManagerIWBFrontDesk ponuja najboljše v sistemih upravljanja nepremičnin, recepcija programske opreme in hotelske rezervacije.
Instant World Booking predvideva do konca in rešitve za hotele, hostlih in penzionov. Več informacij o naših vodilnih storitev, vključno z Rezervacijske Motorji za namestitev spletnih strani, kanal za upravljanje in plačilnih sistemov.  Storitve Instant World Booking