Logo-front

Sistemul de management al proprietății

IWBFrontDesk oferă toate caracteristicile de care aveți nevoie de la un sistem de Property Management (PMS). Potrivit pentru Hoteluri, Pensiuni, Cazare & mic dejun, și mai mult.

Sisteme de management al proprietății - mai multe detalii

Începeți astăzi

Inscrie-te în doar câteva minute. Înscrieți-vă până la 3 luni gratuit atunci când vă înregistrați pentru un an. Puteti gestionarea rezervări în câteva minute. Gestionarea birou din față nu a fost niciodată mai ușoară.

Anul de Recepție IWB

Economisiți bani

In cateva minute, ai putea fi de economisire de la 40% la 85% pentru sistemul de management al proprietății. Începe să crească profiturile astăzi.

Hotelul sistemului de management, sistem de management pensiune, de stabilire a prețurilor

Dotată cu IWB

Instant World Booking (IWB) este sursa definitiv pentru Motoare Booking (pentru camera de hotel, B & B, și site-uri web cămin), administrarea canalului, și sisteme de plată pentru cazare.

Instant World Booking Motoare de rezervare, sistemele de plată, software-ul recepție, canal de management

Dotată cu site-ul dvs.

Intreaba despre garanția nostru de preț scăzut pentru Motorul dvs. de rezervare site-ul. IWBFrontDesk oferă integrare completă cu motoare Booking populare din Instant World Booking.

Motoare rezervării integra cu IWBFrontDesk

Introducerea IWBFrontDesk 2.0

Aveti nevoie de un full-featured sistem de management de proprietate pentru un hotel, mic dejun, pensiune sau?


Doriți să economisi bani?
IWBFrontDesk a fost complet reproiectat de la zero. Ascultarea la nevoile clientilor nostri din întreaga lume, următoarea noastră generație sistem de management al proprietății (PMS) oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru biroul dumneavoastră față, în secolul 21.

IWBFrontDesk are acum caracteristicile pe care doriți, instrumentele de care aveți nevoie, plus o interfață curată și simplu, care este intuitiv de utilizat. Aici veți găsi mai ușor de a explora si de a invata toate caracteristicile pe care doriți într-un timp foarte scurt. Și, de sprijinul nostru pentru clienți complet este disponibil pentru toate nevoile tale de serviciu.

Economii de 40% la 85%

IWBFrontDesk este mult mai ieftin decât multe sisteme de populare de administrare a proprietății (software recepție). Compara astăzi.


La Instant World Booking, unul dintre principiile noastre de baza este ca tehnologia nu ar trebui să facă numai viața mai ușoară și mai eficientă, aceasta ar trebui să reducă, de asemenea, costurile. IWBFrontDesk atinge cu siguranță aceste obiective.

Prețurile de multe sisteme concurente sunt în creștere rapidă, uneori, la o rata de 10% sau mai mult pe an. Instant World Booking are o tradiție de a menține prețurile stabile, și mult mai mică decât cea mai mare concurență.

Compară prețurile cu alte sisteme de management de proprietate populare.

IWBFrontDesk a fost complet reproiectat de la zero. Ascultarea la nevoile clientilor nostri din întreaga lume, următoarea noastră generație sistem de management al proprietății (PMS) oferă toate instrumentele de care aveți nevoie pentru biroul dumneavoastră față, în secolul 21. IWBFrontDesk are acum caracteristicile pe care doriți, instrumentele de care aveți nevoie, plus o interfață curată și simplu, care este intuitiv de utilizat. Aici veți găsi mai ușor de a explora si de a invata toate caracteristicile pe care doriți într-un timp foarte scurt. Și, de sprijinul nostru pentru clienți complet este disponibil pentru toate nevoile tale de serviciu.
 
 
Calendar disponibilitate de gestionare
Comentarii Managementul
Rezervari Managementul
Atractive, ordonat, și fără efort Interface
Contabile și de raportare
Declarații de facturare
Solutia completa online (nu backup-uri)
Intreg Customer Support
Integrarea deplină cu Instant World Booking
Integrarea deplină cu IWB Channel ManagerIWBFrontDesk oferă cele mai bune în sisteme de management de proprietate, software-ul Recepție, și rezervări hoteliere.
Instant World Booking oferă un capăt la altul soluții pentru hoteluri, pensiuni, și mic dejun. Aflați mai multe despre serviciile noastre de conducere, inclusiv Motoare Booking pentru site-uri web cazarii, administrarea canalului, și sistemele de plăți.  Instant World Booking servicii