Logo-front

Property Management System

IWBFrontDesk nudi sve značajke koje su vam potrebne iz Property Management System (PMS). Pogodno za hotele, hostele, pansiona, i još mnogo toga.

Nekretnine sustavi upravljanja - Saznajte više

Počnite Danas

Prijavite se u samo nekoliko minuta. Get do 3 mjeseca besplatno kada se registrirate za godinu dana. Početak upravljanje rezervacije u roku od nekoliko minuta. Upravljanje recepciju nikada nije bilo lakše.

Prijava za IWB Front Desk

Spremi novac

U roku od minute, što bi moglo biti spas od 40% do 85% za svoj sustav za upravljanje nekretninama. Započnite povećanje profita danas.

Stanje sustava upravljanja, hostel sustav upravljanja, cijene

Integrirana sa IWB

Instant World Booking (IWB) je definitivno izvor za rezervacije motora (za hotelijerstvo, B & B, i hostela web stranice), Channel management i platnim sustavima za smještaj.

Instant World Booking rezervacija Motori, platni sustavi, recepciji softvera, kanal za upravljanje

Integrirana sa vaše web stranice

Pitajte o našem nisku cijenu jamstvo za vaš motor website rezervacija. IWBFrontDesk nudi potpunu integraciju s popularnim rezervacija motora iz Instant World Booking.

Rezervacija Motori integrirati s IWBFrontDesk

Predstavljamo IWBFrontDesk 2,0

Trebate potpuno opremljenog sustav za upravljanje nekretnina za hotel, noćenje s doručkom, ili hostel?


Želite li uštedjeti novac?
IWBFrontDesk je potpuno redizajniran iz temelja. Slušanje potrebama naših klijenata širom svijeta, naša nova generacija Property Management System (PMS) nudi sve alate koje trebate za svoj recepciji u 21. stoljeću.

IWBFrontDesk sada ima značajke koje želite, alati koje trebate, plus čiste i jednostavnog sučelja koje je intuitivan za korištenje. Naći ćete ga lako istražiti i naučiti sve značajke koje želite u vrlo kratkom vremenu. I, naša puna podrška korisnicima je na raspolaganju za sve vaše potrebe službe.

Ušteda od 40% do 85%

IWBFrontDesk je znatno jeftiniji od mnogih popularnih vlasništva sustave upravljanja (na recepciji softver). Usporedite danas.


Na Instant World Booking, jedna od naših temeljnih načela je da tehnologija ne samo da bi trebao učiniti vaš život lakšim i učinkovitijim, to bi također trebali smanjiti svoje troškove. IWBFrontDesk sigurno postiže ove ciljeve.

Cijene mnogih konkurentskih sustava su sve više raste, ponekad se po stopi od 10% ili više na godinu. Instant World Booking ima tradiciju održavanja cijene stabilnima, i još mnogo niža od većine konkurencije.

Usporedite cijene s druge popularne vlasništva sustava upravljanja.

IWBFrontDesk je potpuno redizajniran iz temelja. Slušanje potrebama naših klijenata širom svijeta, naša nova generacija Property Management System (PMS) nudi sve alate koje trebate za svoj recepciji u 21. stoljeću. IWBFrontDesk sada ima značajke koje želite, alati koje trebate, plus čiste i jednostavnog sučelja koje je intuitivan za korištenje. Naći ćete ga lako istražiti i naučiti sve značajke koje želite u vrlo kratkom vremenu. I, naša puna podrška korisnicima je na raspolaganju za sve vaše potrebe službe.
 
 
Dostupnost Kalendar za upravljanje
Gost Uprava
Rezervacija za upravljanje
Atraktivna, uncluttered, i muke Sučelje
Računovodstvo i izvještavanje
Naplata izvješća
Cijela Online Rješenje (ne kopija)
Cijeli Korisnička podrška
Potpuna integracija sa Instant World Booking
Potpuna integracija sa IWB Channel ManagerIWBFrontDesk nudi najbolje u imovinskopravnim sustava upravljanja, recepciji softvera i rezervacije hotela.
Instant World Booking pruža kraja na rješenja za hotele, hostele, i pansiona. Saznajte više o našim vodećim usluga, uključujući i rezervacije motora za smještaj web stranica, Channel management i platnih sustava.  Instant World Booking usluge